Kleding inbrengen

Onze werkwijze is heel simpel. Wij nemen uw kleding in consignatie aan, met een financiële verdeling van 60/40 dus 60 procent van de verkoopwaarde is voor Coco’s Mode en 40% voor u. Coco’s Mode draagt over haar deel de verplichte 21% BTW af..

Let op! wij kopen dus GEEN kleding in, maar verkopen het voor u. U krijgt uitbetaald wanneer uw kleding verkocht is.

Voorwaarden:

De kleding moet schoon, netjes, gestreken, van deze tijd en seizoensgebonden zijn. Geen gaatjes, vlekken en niet gepild. Geen vermaakte of zelfgemaakte kleding

Uw kleding mag 3 maanden bij ons in de winkel hangen (maand van inbreng + 2 maanden) Indien uw kleding in deze periode niet is verkocht, kunt u deze retour halen. Indien uw emailadres bij ons bekend is ontvangt u hierover op tijd automatisch een email.

Haalt u uw kleding niet op tijd retour dan vervalt deze aan Coco’s Mode en schenken wij deze aan ons goede doel. Meer info klik hier

Wanneer uw kleding in onze winkel hangt is Coco’s Mode NIET aansprakelijk voor schade of diefstal. Natuurlijk doen wij er alles aan om dit te voorkomen, zo is alle kleding in onze winkel voorzien van zichtbare en onzichtbare elektronische beveiliging.

U kunt uw kleding bij ons inbrengen van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Heeft u echter veel kleding dan kunt u beter even bellen naar 070-3522525 voor een afspraak.

Wanneer u voor het eerst kleding bij ons inbrengt dient u in onze winkel een inbrengformulier in te vullen. U kunt dit formulier ook hier downloaden, uitprinten en invullen. Dat is wel zo makkelijk en bespaart u en ons weer een beetje tijd.

Uitbetalingen

Wanneer uw kleding verkocht is kunt u bij ons in de winkel uw tegoed afhalen. Echter bedragen boven €50,- betalen wij om veiligheidsredenen uitsluitend via de bank uit. Dit gaat automatisch via ons systeem. Vul daarom ook uw IBAN banknummer op het inbrengformulier in. Bankbetalingen doen wij altijd op de eerste dag van de nieuwe maand (wij kunnen geen tussentijdse bankbetalingen doen). U dient zelf bij ons aan te geven wanneer u uitbetaalt wilt worden.

Als u dit wilt doen of weten wat uw saldo is kunt u ons altijd tijdens openingstijden bellen op 070-3522525

LET OP! U ontvangt geen bericht wanneer er een kledingstuk van u verkocht is. U dient hier zelf naar te informeren. Dit kan tijdens openingstijden op telefoonnummer 070-3522525 via het contactformulier of via een privebericht op Facebook Binnenkort kunt u als inbrenger inloggen op ons systeem en kunt u zelf kijken of er iets verkocht is, u krijgt over deze verandering tijdig bericht.

Wanneer u kleding bij ons inbrengt gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden en bepalingen.

In verband met de verkoop in de winkel wijken wij NIET af van bovenstaande inbreng-tijden. Na 13:00 uur nemen wij dan ook niet meer in!

U vindt Coco’s Mode aan de Prins Willemstraat 18 in Scheveningen (recht tegenover de Zeeman)

Voor Facebook klik hier